Seniorenverhuizing

Voor senioren is het altijd heel moeilijk om te verhuizen. Er komt heel veel kijken bij een seniorenverhuizing. Dit kun je als senior, mindervalide, hulpbehoevende of gehandicapte niet zelf doen. Daarom kunt u ons, Van Arken Dienstverlening, inschakelen voor uw seniorenverhuizing. Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen, verhuizen naar een nieuw woonadres, een verzorgingstehuis of een bejaardentehuis. Tijdens de seniorenverhuizing zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de verhuizing. We nemen dus alle zorgen van het verhuizen van u over.

Verhuizen nieuwe woning
Naast het verhuizen van de ene naar de andere woning kunnen wij er ook voor zorgen dat alles weer op de juiste plek in het nieuwe huis wordt geplaatst. Zo kunt u direct weer in uw nieuwe woning en staat alles klaar voor gebruik. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle elektronica weer is aangesloten en dat alles weer werkt. Zo hoeft u zelf bij de verhuizing en ook na de verhuizing helemaal niets meer te doen. Voor de verhuizing begint kunnen wij er ook voor zorgen dat al uw spullen netjes in verhuisdozen ingepakt worden. Natuurlijk dragen wij ook zorg over uw bezittingen tijdens de verhuizing. Zo weet u zeker dat alles in dezelfde staat aan zal komen bij het nieuwe adres.

Seniorenverhuizing
Wij bieden complete pakketten aan voor een seniorenverhuizing waarbij u zelf als het ware een weekje op vakantie kunt gaan en daarna terug kunt komen in een geheel nieuwe woning die al meteen helemaal ingericht is met uw meubels en andere bezittingen. U kunt er gerust op zijn dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. De mogelijkheden op het gebied van seniorenverhuizingen bij ons zijn eindeloos, vraag daarom naar de mogelijkheden als u op zoek bent naar een seniorenverhuizer!

VanArkenDienst-Logo-concept-v2

Voor aanvullende informatie of een afspraak…

Bel: 085-4019372 of Gratis offerte aanvragen

Van Arken Diensten neemt uw zorgen uit handen.