Tijdelijke inboedel opslag

Onze ervaring leert dat bij een ontruiming of een verhuizing vaak in korte tijd veel moet gebeuren. Wij begrijpen dat het soms lastig is om voor alle spullen snel een bestemming te vinden. Bovendien moet het uitzoeken op uw eigen tempo kunnen plaatsvinden.Van Arken Dienstverlening kan u helpen met  tijdelijke flexibele opslagruimte.

Een oplossing voor tijdelijke opslag is het huren van een unit die hier speciaal voor is ingericht. Wij hebben contacten met meerdere flexibele opslagbedrijven in ons werkgebied. Wij kunnen uw spullen hier plaatsen en later weer ophalen om ze op de uiteindelijke bestemming te bezorgen.

Verkopen van de boedel

Van Arken Dienstverlening koopt geen complete boedels op. Wel kan het zijn dat wij enkele artikelen van u over willen nemen of kunnen wij u helpen bij het eventueel verkopen van wit en bruingoed en meubels. In overleg beslissen wij samen met u wat de beste manier is om de goederen te verkopen.

Als u delen uit de boedel op Marktplaats of een andere veilingsite wil verkopen kunnen wij dit ook voor u doen. Hiervoor rekenen wij een vast percentage. Wij kunnen dan al het werk van u overnemen. Wij regelen het maken van de foto’s en de beschrijvingen, het contact met kopers en het afhalen van de goederen.

Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met de waardebepaling voor een boedelverdeling. Aan dit advies kunnen echter op geen enkele manier rechten worden verleend. Wij geven u een zo goed mogelijk advies op basis van marktkennis, marktonderzoek en ervaringen.

VanArkenDienst-Logo-concept-v2

Voor aanvullende informatie of een afspraak…

Bel: 085-4019372 of Gratis offerte aanvragen

Van Arken Diensten neemt uw zorgen uit handen.